27 Ocak 2016 Çarşamba

LANCOME TEİNT VİSİONNAİRE FONDÖTEN


Merhaba,

Bugün size lancome teint visionnaire fondöteni tanıtıcam.
Makyajın olmazsa olmazı fondöten. 
Açıkçası gunluk makyajımda fondöten yerıne bb kremi tercih edenlerdenim. 

FONDÖTEN CİLDE ZARAR VERİR Mİ?

Nedense aklımda hep fondöten diyince ; cildi kurutur , sivilce yapar ,gozenekleri tıkar cilt nefes alamaz algısı oluşurdu. Bu yüzden fondöteni sadece özel günlerde ya da cildimde bb kremin kapatıcılığının yetmediği sivilce ve ya kızarıklık varsa kullanıyordum. Sonrasında yaptıgım arastırmalar neticesinde bu durumu oluşturanın fondöten değil , fondötenin ciltten iyi temizlenmemesi oldugunu öğrendim. 
Günlük makyajda istediğiniz şekilde fondöten kullanabilirsiniz cilde bir zararı yok , ancak sonrasında mutlaka cildinizi iyice temizlemeyi ihmal etmeyin. 
 
 

İSTEDİĞİM FONDÖTEN NASIL OLMALI?

Benim için en önemli özellik fondötenin doğal durması , cildimde maske gibi durmamalı. Kalıcı olmalı en azından akşam işten çıkana kadar beni idare etsin.
Ee bir de yanında bakım yaparsa , bir de gunes koruması varsa , oh daha ne isterim:)

 

İşte teint vissionnaire tüm bu beklentilerimi karşılayan bir fondöten oldu.
Fondötenin kalıcılıgı oldukca iyi ve kapatıcılığı da yüksek. Ayrıca fondötenin  kapak kısmında bir de kapatıcı (concealer) var. Ciltteki lekeler,sivilceler ve gözaltı için kullanabiliyorsunuz. Fondötenin yanında bir de kapatıcı ve ya gözaltı almanıza gerek kalmıyor.
20 spf gunes koruyucusuda bulunuyor ; ki bu oldukça iyi. Nemlendiricim güneş koruma faktörsüz olduğu için üzerine bir de güneş kremi zahmetinden kurtarıyor beni.
Yüzdeki duruşuna gelince, çevremdeki çoğu kişi yüzümde fondöten olduğunu anlamıyor bile.
Doğallık konusunda tam not aldı diyebilirim.
Ben beyaz tenli olduğum için cilt rengime uygun 3 seçeneğim vardı. 01 beige albatre (sarı alt tonlu) , 02 lys rose (pembe alt tonlu) ve benim aldığım 010 beige porselaine (nötr) renkleri var.
Cilt rengime 010 daha uygun geldi , fondotende pembe alt tonu cok sevmiyorum. Tabi bunlar sadece beyaz ten için seçenekler bunun dışında renk seçeneği çok.

 

KUSURLARI KAPATIRKEN BAKIMDA YAPIYOR

Ayrıca fondötenin içinde ,lancome tarafından keşfedilen LR2412 molekülünden var. Bu lancome un visionnaire cilt bakımı serisinde kullandığı bir molekül. Cilde bakım sağladığı nemlendirdiği , siyah noktalar , gözenekler ve cilt kırışıklıklarında azaltıcı etki yarattığı , cildi pürüssüzleştirdiği  iddia ediliyor. Bir başka yazımda visionnaire cilt bakımı ürünlerini ayrıca size tanıtıcam.

işin özü bu fondoten benden 10 puan aldı. Kesinlikle sürekli kullanıcağım ürünler arasında.

TEİNT VİSİONNAİRE KARNE

KAPATICILIK: yüksek
DOĞALLIK : harika
KALICILIK : yüzünüzle çok oynamadığınız taktirde gün boyu
GÜNEŞ KORUMASI : 20 spf
AĞIRLIK : 30 ml (2 pompa tüm yüzünüze yeterli)
FARKI : kapağında kendi kapatıcısı var , içindeki moleküller ve c vitaminiyle , siyah noktalar ,gözenekler ve kırışıklıklara karşı bakım yapıyor
FİYAT : 150 tl


Bugünlük bu kadar şekerler, hepiniz güzel kalın ...

1 yorum:

  1. Baccarat - New Rules, Rules, Casino and Poker
    Baccarat 바카라 사이트 is one of the most popular games of every skill level. Learn the rules, strategy, หารายได้เสริม strategies, strategies and strategy to win. 온카지노

    YanıtlaSil